Tack för din förfrågan! Vi hör av oss inom kort.

Köpvillkor

Truckproffs Maskin & yrkesutbildningar AB
Orgnr.559264-0089

Adress
Fabriksgatan 18
732 31 Arboga

VILLKOREN HOS TRUCKPROFFS MASKIN &YRKESUTBILDNINGAR AB

Bokningen är bindande och kan endast avbokas minst 5 dagar innan kursstart. Om du uteblir från kursen, debiteras du hela beloppet. Vid sjukdom ombokar vi din tid till ett senare kurstillfälle, en ombokad tid kan ej avbokas.

Köpvillkor för privatpersoner

TruckProffs följer svensk lag och alla köp av privatpersoner genom Truckproffs Maskin & yrkesutbildningar AB regleras av Konsumentköplagen. De köp som genomförs på distans regleras även av Distansavtalslagen.

Ångerrätt

I enlighet med Distansavtalslagen har du som privatperson rätt till 14 dagars ångerrätt. Detta gäller alla våra utbildningar under förutsättning att de inte är påbörjade.

Klarna

För att kunna erbjuda dig Klarnas betalmetoder kan vi i kassan komma att dela dina personuppgifter i form av kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan välja betalmetoderna, samt för att anpassa dem för dig. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Klarnas egen dataskyddsinformation.

GDPR

Information om personuppgifter

Varför och hur behandlas dina personuppgifter

Dina personuppgifter behandlas hos Truckproffs Maskin & yrkesutbildningar AB för att kunna administrera, genomföra och registerföra dina utbildningar.
För att din utbildning skall dokumenteras på rätt sätt och sparas inför framtiden är det viktigt att vi får in korrekta och uppdaterade uppgifter. Dina kontaktuppgifter kan användas vid genomförande av ytterligare utbildningar eller vid information som rör dina genomförda utbildningar hos Truckproffs Maskin & yrkesutbildningar AB. När utbildningen är genomförd sparas uppgifterna i Truckproffs utbildningsregister. Syftet med detta är att du skall kunna begära ut ett nytt utbildningsbevis i framtiden.

De som kan få del av personuppgifterna är anställda hos Truckproffs som behöver informationen i sin yrkesutövning t.ex. medarbetare på vår kundtjänst eller instruktörer. Truckproffs Maskin & yrkesutbildningar AB lämnar aldrig ut personuppgifter till utomstående eller andra företag.
Har du frågor om vilka personuppgifter som behandlas kan du vända dig till Truckproffs kundtjänst. Du har även möjlighet att begära ett registerutdrag.

Dina rättigheter

Om något blivit fel i dina personuppgifter har du rätt att begära att de rättas.

Du har även rätt att begära radering av dina personuppgifter, göra invändningar mot behandlingen av dem. och begära begränsning av behandlingen av dem. Det är dock viktigt att förstå att radering är permanent och att borttappade utbildningsbevis i så fall inte kan återskapas eller beställas vid senare tillfälle. Borttappat utbildningsbevis med raderade uppgifter kan således leda till att man kan behöva göra om utbildningen helt eller delvis.

Du har rätt att klaga till Datainspektionen

Om du anser att Truckproffs Maskin & yrkesutbildningar AB har behandlat dina personuppgifter på ett sätt som står i strid med gällande bestämmelser om behandlingen av sådana uppgifter, kan du vända dig till Datainspektionen med klagomål.