Tack för din förfrågan! Vi hör av oss inom kort.

Om oss

Vi anordnar truckförarutbildningar som följer truckläroplanen TLP10, vilket är ett krav för att få anordna truckförarutbildningar.

Vi kan även anordna utbildningar som sker i företagets lokaler med era truckar. På så sätt kan man minimera den tid som truckföraren är frånvarande från ordinarie arbetet, samt att denne utbildas för dom truckar som föraren ska framföra i dagliga arbetet. Vid utbildningen utbildas truckföraren i rättigheter o skyldigheter, stabilitet, daglig tillsyn, larma vid olycka, märkning av emballage, pallhantering, personlyft, stapling, skyddsskor, ergonomi, farligt gods, etc. Kontakta oss så räknar vi på vad en utbildning av era truckförare skulle kosta. Vill ni anmäla er, eller har frågor om tid och plats för nästa kurs kontaktar ni Truckproffs via mail eller telefon.

ID06-ackrediterad kompetensregistrator

När du går utbildning hos Truckproffs kan du, utöver vanligt kursintyg, få din kompetens registrerad på ditt ID06-kort. Detta gör det lätt för dig att få en samlad bild över dina utbildningar.

Sveriges mest prisvärda truckutbildning!

Hos oss får du truckkortet direkt och behöver inte vänta flera veckor!
Hos Truckproffs kan du gå en truckutbildning som PRIVATPERSON eller som FÖRETAG, utbilda din personal. Vi genomför truckutbildning för dig som vill ta truckkort i hela Sverige! Truckutbildning A-B-C-D.

Truckutbildning från arbetsförmedlingen, tror många att man kan få utbilda sig till truckförare gratis genom arbetsförmedlingen, så lätt är det inte. Dom flesta som vill arbeta som truckförare utbildar sig genom att gå en truckutbildning privat.

Varför välja oss?

Vi hjälper lämpliga personer att komma i kontakt med arbetsgivare som söker personal.
Vi har instruktörer som kan utbilda på flera språk och instruktörer som har vana från SFI. Som enda företag i Sverige så erbjuder tolk för dig som har svårt med svenska språket, utbildning kan tolkas på 10 språk, på alla våra kurserna.